Karcher takarítógép porszívó motorcsere

Karcher takarítógép, vizes és száraz porszívó motorcsere

Karcher takarítógép porszívó motorcsere

Ügyeljünk arra, hogy a takarítógép ne legyen áram alatt és ki legyen ürítve (víz, por stb).

Az alapvető lépéseket fogjuk leírni a Kärcher motorcseréhez.

  1. Por vagy -víz tartályt eltávolítása: A tartály eltávolításához előtt húzza ki a takarítógép/porszívó áram dugót a konnektorból, majd ezután távolítsa el a tartályt a motorról.
  2. Helyezze a takarítógépet/porszívót  fejjel lefelé: Ezután a takarítógépet óvatosan fejjel lefelé fordítjuk, hogy könnyen hozzáférjünk a motorhoz. Vegye ki a szűrőket.
  3. Motorház burkolatának eltávolítása: Az alsó részen található motorház burkolatot távolítása el. Előtte az ezeket rögzítő csavarokat tekerje ki.  Ezután a motorhoz könnyedén hozzá férhetünk.
  4. A motoron lévő vezetékek eltávolítása: Húzza le a motorvezetékeket a régi motorról.
  5. Távolítsa el a régi motort: Távolítsa el a régi motort, és helyezze el az új motort a helyére.
  6. Új motor behelyezése: Tegye be az új motort a megfelelő helyre majd helyezze vissza a vezetékeket. Ügyeljen arra, hogy az összes vezetéken lévő saru jól csatlakozzon, és ne legyenek lazák.
  7. Motorház burkolatának visszahelyezése: A motorvezetékek csatlakoztatása után tegye vissza a motorház burkolatot majd a csavarokat tekerje vissza a helyükre.
  8. Tartály visszahelyezése: Helyezze vissza a szűrőket (porzsákot) majd a tartályt. A takarítógép dugóját tegye a konnektorba.
  9. Működés ellenőrzése: Ellenőrizze a takarítógép működését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az új motor megfelelően működik.

Fontos megjegyezni, hogy a fenti lépések csak általános útmutatók és egyes Karcher takarítógép vagy porszívó esetében eltérhetnek egyes instrukciók. Ha bizonytalan a motorcserével kapcsolatban, érdemes felkeresni egy háztartási gép szervizt.

Karcher takarítógép/porszívó KNT2, MV2, WD2, WD2 Premium, WD3, WD3 Premium motor itt vásárolható meg.

Röviden a Karcher készülékekről:

A Kärcher egy német vállalat, amely magas minőségű takarítóeszközöket gyárt, köztük porszívókat és takarítógépeket. A Kärcher porszívók különösen hatékonyak a szennyeződések eltávolításában, különböző típusok a különböző igényekhez szabva jelennek meg a választékukban. A tartós és megbízható kialakításuknak köszönhetően hosszú élettartamúak és könnyen használhatóak.

A Karcher takarítógépek széles választékát kínálják, beleértve a padlótisztítókat, a gőztisztítókat és a magasnyomású mosókat. Ezek a gépek nagyon hatékonyak a makacs szennyeződések eltávolításában és a különböző felületek tisztításában. A takarítógépek szintén nagyon praktikusak és megbízhatóak, így ideálisak lehetnek a gyakori használatra is.

A Kärcher folyamatosan fejleszti termékeit, hogy még hatékonyabbak és könnyebben használhatóak legyenek. Ha minőségi takarítóeszközökre van szüksége, akkor a Kärcher porszívók és takarítógépek kiváló választások lehetnek.