LED csarnokvilágítás a mindennapokban

Kis és nagy létesítményben, kül- és bel téren egyaránt kell a világítás. Nem mindegy viszont hogy milyen fajta. Vannak ugyanis hagyományos izzók és van Led is. A hagyományos izzók mára már elavultak, és nem kifizetődőek. Olcsóbbak ugyan a Led társaiknál, viszont nem is olyan hosszú távon sokkal drágábbak lesznek. Ezt úgy kell érteni, hogy rövidebb életűek, így 1 Led lámpa élettartama alatt többször is kell új hagyományos izzót vennünk, ami miatt máris ugyanott vagyunk. Ezek mellett sok dologban jobb a modernebb verzió, nézzük meg miben:

Energiatakarékos

Mint már említettem hosszabb élettartamú, így hamar megtérül az ára. Az izzólámpákhoz képeset 50-80% energiát takarít meg. Ezáltal kevesebb áramot használ és olcsóbb lesz az utána fizetni való.

Környezetkímélő

Mentesek a káros, mérgező anyagoktól, emiatt nem számítanak veszélyes hulladéknak. Kisebb CO2 kibocsátással rendelkezik, így nem termel fény szmogot.

Hatékony

Hatékonysága kimagaslóan jobb, mint hagyományos társaié és magasabb lumen/watt mutatóval rendelkeznek.

Extrák

Gyors ki/bekapcsolás, azonnali teljes fényerő jellemzi, illetve nagyon hatékony. Ezen okból kifolyólag tökéletes választás lehet nagy csarnokokban, gyárakban, közterületen vagy akár koncerteken is. Ám a sor elég hosszasan sorolható volna még, annyi bizonyos, hogy nem kell bíbelődni a gyakori cserékkel, és a gyenge fényerővel. A Led csarnokvilágítás egy jövőt idéző modern opció, amit vétek lenne kihagyni.

Nincs veszíteni való, mivel az elavultabb termékek a gyengébb tudásuk miatt, ugyanannyiba fognak kerülni, csak egy kis idő után, mint a Led. A különbséget a tények és a tudás adja, ezek alapján lehet választani.

Azt se felejtsük el, hogy a Led panelek minimum 5 év garanciával vásárolhatók meg. Ez idő alatt biztosan látható a minőség és az élettartam, így a döntés szinte adja magát. Ne hezitáljunk rajta.

A LED csarnokvilágítás az egyik legjobb megoldás az ipari világítások megoldásához.

LED csarnokvilágítás