Prémium linképítés lényege

A prémium linképítés egy olyan varázslatos dolog, amit a Google folyamatosan figyelembe vesz, még akkor is, ha ritkán beszél róla. Mivel egyre több weboldal és honlap létezik a világhálón, így mindenki arra törekszik, hogy a kereső első oldalára kerüljenek. Ez teljesen érthető, mivel, amikor beírunk egy kérdést, akkor egyetlen tizedperc alatt több százezer lehetőség dobódik fel, és minden bizonnyal csak az elsőket nézzük meg.

Prémium linképítés

Ha ott akarjuk látni a nevünket, akkor a tartalom mellett fontos, hogy milyen linkek mutatnak a weboldalunkra. Itt jön a képbe a keresőoptimalizálás, ami azokat a SEO mutatókat tartalmazza, amik nem a saját oldalunkon történnek, hanem például ránk mutatnak.

SEO keresőoptimalizálás

Sokan pénzt nem sajnálva készítik el a legszebb weboldalakat, fizetnek a sablonokért, és sokszor még a tartalomért is. Azonban itt megállnak, és a linképítésről megfeledkeznek.

Nem elég a linkfarmokra feldobálni a cégünk elérhetőségét, hanem minőségi megoldásokat is kell találnunk. Ilyenkor jöhetnek szóba a nagyobb újságok és PR cikkek, amik hozzájárulnak, hogy minőségi linkek mutassanak ránk. Mindezt a Google figyelembe veszi, és ezek alapján dönt az előre sorolásunkon.

Igen, a linkek olyan fontosak, mint a weboldalunk szövege ezért érdemes a prémium linképítést nem elfeledni.